LA PRODUCTORA

LEMON RADIO, S.A. 

Des de 2006, lemonradio ha produït diferents projectes. Des de la desaparició de Radio Ghetto, aquests són els projectes engegats per la productora LEMONRADIO, S.A.:

LemonRadio (2006 a 2010)
L'original. Programa de ràdio gravat que es va començar a emetre el dia 1 de novembre de 2006. Puntualment es penjaven programes gravats de 20 minuts a 1 hora al bloc de lemonradio.

LemonRadio En Directe (2010 a 2011)
El programa original, en directe. La ràdio fórmula de sempre va passar a ser en directe a través d'un streaming, el programa es feia els diumenges a la nit, durant dues hores.

Generació Tri-Ni (curs 2011-2012)
"Programa cultural que fa humor intel·ligent". Es tractava d'un producte totalment diferent dedicat a la cultura, on l'espai musical deixava de tenir importància. A partir d'unes seccions, ens feia arribar durant una hora a la setmana a Ona de Sants-Montjuïc, belles arts, arquitectura, dansa, teatre, circ, tradicions populars... i també concursos! 

LemonRadio FM (temporada 2011-2012 i 2013-actualitat)
Aprofitant la bona rebuda que havia tingut Generació Tri-Ni a la ràdio Ona de Sants-Montjuïc, la ràdio fórmula arribava cinc anys desprès de la creació de LemonRadio, l'emissió per FM. Aquest programa es va començar a emetre en el cinquè aniversari de l'emissora amb Daniel Testar i Oriol Daviu al capdavant. Desprès d'un any emetent LEMONRADIO EVENING SHOW, el setembre de 2013, es va tornar a emetre aquesta fórmula d'1h setmanal fins a l'actualitat, amb Daniel Testar. 

Especial 11 de Setembre (2012 i 2013)
Programació especial per a la Diada Nacional de Catalunya amb els seguiments especials de la Manifestació de l'any 2012 i la Via Catalana de l'any 2013. Programació de més de 6 hores en directe. 

LemonRadio Evening Show (temporada 2012-2013)
El contingut d'aquest nou programa passava a ser més ampli, amb seccions d'actualitat musical, petició de cançons, trucades, personatges i concursos. El programa passava a ser de dues hores setmanals. Presentat per Daniel Testar i Joan Ballart (gener 2013)

Arquitectures (2013)
Programa especial sobre arquitectura per englobar entrevistes d'interès arquitectònic. Emissions puntuals.

Santsurats (2013-actualitat)
Programa d'actualitat amb un toc d'humor. "El contenidor de la ràdio". L'aparició de personatges, seccions mensuals (broma de sants, cutriositats, no perdis el trend, tecnologia, no esport a...) i altres continguts com trucades a l'atzar, sònar de sants (cançons versionades que parlen d'actualitat) i una secció de cultura setmanal.